« «vorige«||»volgende» »

Wat we aten - weekmenu (11-2013)

(Waardering)

Een gevarieerde week; eigen eten opgewarmd in Antwerpen, kliekjes uit de diepvries, de kookclub en vrijdags weer wat serieuzer thuiskokkerij …

  • Zondah 10-03-2013: de Maillard Catering Service ging op Antwerpen aan en presenteerde stampot boerenkool, met aardappel(pannen)koekjes vooraf. Alles was een succes.
  • Maandag 11-03-2013: de -van Mieke meegkregen- Vlaamse hutsepot (dus, geen uien) met m’n restant draadjesvlees, Tim een braadworst, en voor ons koteletten.
  • Dinsdag 12-03-2013: als lunch m’n moeders Smeutje Smurrebreut na te maken (toch te droog), ‘s avonds groentensoep uit m’n dievries en pasta met kliek Scampi Etouffée.
  • Woensdag 13-03-2013: terwijl gezin zielig kliekjes at, stond ik met de kookclub de sterren van de hemel te koken met een paasmenu …
  • Donderdag 14-03-2013: mannendag; mac & cheese.  ‘nuf said …
  • Vrijdag 15-03-2013: vlaams weekend? We begonnen met smeus, volgens mij een West-Vlaams recept … 
  • Zaterdag 16-03-2013: had overmaakt groentenbouillon voor zondag, dus daar een vermicellisoep van gemaakt (had te sterke groentensmaak). Daarbij afgebakken ciabatta’s als pizzabodem gebruikt voor kazen en vleeswaren …

 

Copyright © 2013 - Geur van Maillard - All Rights Reserved.

Leave a Reply