« «vorige«||»volgende» »

Wat we aten – weekmenu (26-2016)

Wat we aten – weekmenu (26-2016)
3 1 vote

Weekmenu 2016-26

.

| Tja, dat weekend veel grote pannen op het vuur gehad. Er moest weer een diepvries gevuld worden met soep & saus. Voor de luie dagen. Of zoals laatst: diepvries door gezin leeg gegeten, terwijl ik in het ziekenhuis lag. Proefde het eten tenminste wel alsof ik gewoon thuis was bij hen …

Verder is het kookgebeuren een zootje doordat ik me niet senang voel. Maandag doe ik m’n best, dinsdag laat ik me bij zusje Roly verwennen, woensdag eten we uit de microwave! Donderdags eten we een bij elkaar geveegd zootje (wèl lekker, hoor), maar zou ik niet weten hoe ik dit tot een blogje zou moeten vormen. Vrijdags en zaterdags ben ik te lui/moe om iets moois te maken.
Ik wou dat ik me weer sterk, energiek en eens minder benauwd zou voelen.

  • Zondag 26-06-2016: zoals ik gisteren een sh*tload aan groentensoep maakte (voor o.a. de diepvries), zo maakte ik vandaag eenzelfde sh*tload aan tomatensaus met gehaktballetjes (eveneens voor de diepvries). Maar de eerste saus aten we vandaag gewoon bij de spaghetti …
  • Maandag 27-06-2016: alvast de #ArabFood #Foodybox aangesproken: ik maakte kip met Ras el Hanout en een kruidige couscous met gegrilde groenten. (Blog volgt.)
  • Dinsdag 28-06-2016: Roly’s verjaardag – middagje naar zusje in Terneuzen geweest. Aldaar o.a. genoten van dolmes met hiyadari saus, gevulde portobello van de BBQ, gemarineerde schouderkarbonade met (aardappel)salades en als dessert had Jan vanille~ & chocolade-ijs (mèt peper) gemaakt. Heerlijk.
  • Woensdag 29-06-2016: bekende woe-mid-drukte – dus we aten eenvoudig. Zo eenvoudig dat het TV-dinners werden. In mijn geval AH Kip ketjap met mihoen.
  • Donderdag 30-06-2016: naar KNO-arts geweest. Niemand durft de longproblemen groots aan te pakken. (Volgende week weer aandringen bij overleg in Nieuwegein.) Kort in de keuken: het werden gekookte-en-daarna-opgebakken gnocchi, in-witte-wijn-met-Italiaanse-kruiden-gestoofde witlof, een koud sausje van Griekse yoghurt met wat Ras el Hanout en (te) veel knoflook, en kort opgebakken Zweedse gehaktballetjes (van Ikea?)
  • Vrijdag 01-07-2016: voel me niet echt lekker, kan wel blijven slapen. Daarom tomatensaus met gehaktballetjes uit de diepvries, deze keer met macaroni.
  • Zaterdag 02-07-2016: paar klusjes gedaan, en even naar Bax in Goes geweest om alvast verjaardagscadeautje (7 juli) te kopen. Was daarna moe, dus Dorota zorgde voor de maaltijd: Wiener schnitzel, aardappelpuree en witte bonen in tomatensaus.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply (with Facebook)

Copyright © 2016 - Geur van Maillard - All Rights Reserved.

Leave a Reply

3 Comments to “Wat we aten – weekmenu (26-2016)”