« «vorige«||»volgende» »

Wat we aten – weekmenu (29-2016)

Wat we aten – weekmenu (29-2016)
3 1 vote

Weekmenu-2016-29

Ook hier was ik in het ziekenhuis. Ik weet niet zo goed wanneer die anafylactische shock was, en òf (of wat) ik daarna heb gegeten. Weet wel dat ik de maaltijden in dit ziekenhuis (St. Antonius, Nieuwegein) de slechtste vond in jaren …

.

.

  • Zondag 17-07-2016: boeuf bourguignon, witlof met ham & kaas,  en aardappelpuree.
  • Maandag 18-07-2016: kipkerrie, kruidenrijst & spinazie.
  • Dinsdag 19-07-2016: gehaktboomstam (droge houtpulp!) met aardappelen, mosterdsaus en Chinese kool.
  • Woensdag 20-07-2016: bami, babi pangang, taugé, sperciebonen, satésaus.
  • Donderdag 21-07-2016: kippenragout met aardappelen en paprikasaus en prei a la crème (yuck)
  • Vrijdag 22-07-2016: macaroni carbonara (yuck)
  • Zaterdag 23-07-2016: aardappelpuree, worteltjes en rundergehaktbal.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply (with Facebook)

Copyright © 2016 - Geur van Maillard - All Rights Reserved.

Leave a Reply

4 Comments to “Wat we aten – weekmenu (29-2016)”