« «vorige«||»volgende» »

Wat we aten – weekmenu (30-2016)

Wat we aten – weekmenu (30-2016)
3 1 vote

Weekmenu-2016-30

Ik mocht weer naar huis. “Nu aansterken!” Maar ja, Famous Last Words again.
Want de meegeleverde medicatie bleek een flinke mond~ & keelschimmel te veroorzaken, plus daarbij een sterk verminderde speekselvloed. Dus elke hap eten werd als smakeloos, droog gruis ervaren. Ik ging dus minder eten. En verzwakte.
En dat terwijl ik m’n belofte aan gezin inzake vakantiereisjes wou houden …

  • Zondag 24-07-2016: kippenpoot Madras (yuck), gemixte groenten (Bonne Femme), gekookte aardappelen en vleesjus.
  • Maandag 25-07-2016: succadelapje,  gekookte aardappelen met vleesjus en rode bietjes met ui.
  • Dinsdag 26-07-2016: varkensfiletlapje, ratatouille, pilav-rijst &  groene pepersaus.
  • Woensdag 27-07-2016: vleescurry met aardappelpuree en snijbonen.
  • Donderdag 28-07-2016: weer thuis – brood met biefstuk.
  • Vrijdag 29-07-2016: kliekje bami goreng met gebakken ei.
  • Zaterdag 30-07-2016: soup au pisttou
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply (with Facebook)

Copyright © 2016 - Geur van Maillard - All Rights Reserved.

Leave a Reply

3 Comments to “Wat we aten – weekmenu (30-2016)”