« «vorige«||»volgende» »

Wat we aten – weekmenu (36-2016)

Wat we aten – weekmenu (36-2016)
3 1 vote

Weekmenu 2016-36

Afgelopen vrijdag aan nieuw medicijn begonnen. Kijken of deze nou wel werkt (of beter: minder bijwerkingen heeft). En inmiddels is de vakantie voorbij. Tim begint aan groep 8. Het laatste jaar in dat kleine, knusse basisschooltje met inmiddels welbekende klasgenootjes.
Ik merk dat ik me beter begin te voelen. Slikken gaat iets makkelijker, en ik geniet weer van een croissantje & confiture. Koffie smaakt beter. Het eten ruikt lekkerder. Zaterdags sta ik voor het eerst sinds 2 manden in de keuken, alwaar ik gezin dirigeer in de eerste maaltijd die we samen maken …

  • Zondag 04-09-2016: homemade groentensoep.
  • Maandag 05-09-2016: 1e schooldag – aardappelpuree, haricots verts en gebakken, verse worst.
  • Dinsdag 06-09-2016: aardappelen, Wiener schnitzel en bloemkool met kaassaus.
  • Woensdag 07-09-2016: 1e training ReddingsBrigade  –  microwave spaghetti bolognese. (Te lang in microwave door Dorota  – pasta oneetbaar.)
  • Donderdag 08-09-2016: AH Indonesisch mandje kip in ketjapsaus.
  • Vrijdag 09-09-2016: macaroni met ham en kaas.
  • Zaterdag 10-09-2016: voor het eerst meegeholpen! – quiche met ham, uitgebakken spekjes, bloemkool, sperciebonen en worteltjes.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply (with Facebook)

Copyright © 2016 - Geur van Maillard - All Rights Reserved.

Leave a Reply

5 Comments to “Wat we aten – weekmenu (36-2016)”