« «vorige«||»volgende» »

Wat we aten – weekmenu (37-2016)

Wat we aten – weekmenu (37-2016)
3 1 vote

Weekmenu 2016-37

Eindelijk voel ik dat ik aan de beterende hand ben. Ik krijg weer trek, en heb soms zelfs ideeën wat we zouden kunnen eten. Maar nu merk ik dat de conditie door ziekenhuis-perikelen en rolstoel waardeloos is. (Of komt het toch door PaH*, en zal het nooit meer beter worden?) Toch wil ik vaker uit die stoel en ga er dan maar achter lopen (bij afwezigheid van een rollator), kijken tot hoever die verbetering kan gaan …

*= Pulmonale arteriële hypertensie, in dit geval door inoperabele long-embolieën.

  •  Zondag 11-09-2016: ook meegeholpen!  – we maakten een flinke voorraad macaroni di mamma Miek
  • Maandag 12-09-2016: kliekje quiche van zaterdag. Met een kom snert. Ach, why not?
  • Dinsdag 13-09-2016: vandaag veel achterstallig werk gedaan. En dan door naar de open lesweek van het CKB voor mijn drumlessen. Dus het werd een simpele diepvriespizza die we wat opleukten met aanvullende kaas en salami.
  • Woensdag 14-09-2016: veel bezig geweest voor dit blog. De uren vliegen voorbij. Toch even met Tim naar CKB voor zijn drumlessen . Daarna wou Dorota vanwege de hitte vroeger naar het zwembad, dan kon Tim daarna meteen doorgaan naar de training reddingsbrigade. Dus we aten uiteindelijk thuis snel-snel <schaam> ravioli uit blik …
  • Donderdag 15-09-2016: kom op, je voelt je toch beter? Aan het werk dan: we aten Pollo al pepe e limone. (Blog volgt.)
  • Vrijdag 16-09-2016: dacht dat het vandaag ook nog zomers zou zijn: dus ik had af te bakken stokbroden, patés, Franse kazen en wat vleeswaar. Dat aten we dan maar warm binnen. Daarna voor 3e keer deze week naar CKB, nu voor Tim’s DJ-cursus …
  • Zaterdag 17-09-2016: terwijl Tim kennismaakte met de volgende leeftijdsgroep van de Scouting, zouden we alleen even samen een paar soepkommen kopen bij de Xenos. 3h later stond de achterbank vol met boodschappentassen. ’s Avonds aten we een klein kliekje macaroni, en omdat het zo klein was namen we een worstenbroodje vooraf. Morgen ga ik wel wer de keuken in voor wat echt kookwerk. (Blog volgt.)
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply (with Facebook)

Copyright © 2016 - Geur van Maillard - All Rights Reserved.

Leave a Reply

5 Comments to “Wat we aten – weekmenu (37-2016)”