« «vorige«||»volgende» »

Wat we aten – weekmenu (40-2016)

Wat we aten – weekmenu (40-2016)
3 1 vote

Weekmenu 2016-40

Ik heb me niet bepaald zwaar ingespannen achter de kachel. Ik merk dat er tegenwoordig best veel verplichtingen buitenshuis zijn. Alleen de vrijdag-avond is voor onszelf. Maar ook had ik vanaf donderdag veel pijnklachten en benauwdheden. Nachten aan het spoken gewest en dan komt er niet veel uit overdag …

  • Zondag 02-10-2016: mannenweekend – Tim mocht kiezen uit Chinees, pizzeria, KFC, McD, Burgerking en Subway. ’t Werd (helaas) KFC …
  • Maandag 03-10-2016: veel besprekingen, weinig tijd. Dus na Tim’s FitKids werd het Unox extra gevulde erwtensoep met (want: Grooten VleeschEter) een extra rookworst er doorheen …
  • Dinsdag 04-10-2016: ik had ontzettend behoefte aan sterke tomaatsmaak. I droomde ervan, denk ik. Dus ik maakte de Balletjes in tomatensaus, deze keer opgediend door de macaroni. (Let op, dit is dus een ander recept dan de Tomatensaus met balletjes.) Daarna lekker gaan drummen op het CKB.
  • Woensdag 05-10-2016: ik had nog gehakt over van gisteren, en uit de diepvries haalde ik het kliekje aardappel-uienpuree. Ik maakte gehaktballen en kocht een grote pot worteltjes. Dus snel klaar na Tim’s training Reddingsbrigade.
  • Donderdag 06-10-2016: ’s avonds gaat Tim nu elke keer naar TheaterLab van het CKB. Daar is hij dan 2 uur bezig (“Maar het voelt als 35 minuten, pap.“) In die tijd doen wij uitgebreid koffie (in een tearoom, niet in een koffieshop. Is dat eigenlijk logisch?) en/of al wat weekend-boodschappen. In koken hebben we dan ’s avonds geen zin meer. Nu geen Chinese afhaal, maar blikken Italiaanse pasta (soft, dus niet bepaald al dente meer te krijgen) en wat ‘witte worsten’ bij de Lidl gehaald.
  • Vrijdag 07-10-2016: na dat voer van gisteren dan maar vandaag een kliekje macaroni di mamma Miek opgebakken. Stukken lekkerder met een scheutje ketjap manis, wat zilveruitjes & stukjes augurk …
  • Zaterdag 08-10-2016: Tim weekend weg met scouting. (“Overvliegen.”). Ik maakte voor ons twee een ovengegaard hammetje, gnocchi met een kaas-tomatensaus en spruiten. Best lekker!
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply (with Facebook)

Copyright © 2016 - Geur van Maillard - All Rights Reserved.

Leave a Reply

3 Comments to “Wat we aten – weekmenu (40-2016)”