« «vorige«||»volgende» »

Wat we aten – weekmenu (01-2017)

Wat we aten – weekmenu (01-2017)
5 1 vote

Weekmenu 2017-01Zo, daar zijn we weer! Lange tijd afwezig geweest. Veel ziek & ziekenhuisopnames, maar dat schrijf ik wel eens in een separaat blogje.
Ik tracht nu weer minstens een weekmenu te plaatsen, maar hoop ook genoeg energie te hebben om nieuwe dingen uit te proberen en te beschrijven. Dit ter jullie vermaek natuurlijk!
Thans worden nog zeker 50% van de maaltijden door Dorota verzorgd, dus er worden ineens verdacht vaak pakjes & zakjes of prefab voer gebruikt. Ikzelf publiceer alleen recepten (van anderen, altijd met bronvermelding) die ik vers heb gemaakt.

  • Zondag 01-01-2017: nog voldaan van gisteren, hielden we het echt eenvoudig: stamppot bloemkool met speklapjes (voor mij) en kipschnitzels (D&T)
  • Maandag 02-01-2017: frisse neus gehaald in Willemstad. Aldaar genoten van kom snert met roggebrood & katenspek. Dat was een stevige bodem, dus ’s avonds een Unox pakje courgettesoep opgewarmd (smaakte naar asperges?!) en zo’n kleine AH noodgeval-quiche (spinazie) opgewarmd.
  • Dinsdag 03-01-2017: Tim wou zoals we eens deden in Italië (na aankomst) spirelli met ham en kaas. Ik vond het helemaal niks. Niet lekker. (Toen wel, want hongerig.) Wat dus maar weer bewijst is dat elke pastavorm z’n eigen toepassing heeft.
  • Woensdag 04-01-2017: ’s morgens al kippenbouillon getrokken – ’s avonds na training ReddingsBrigade tijd voor saoto soup en broodjes vleeswaren.
  • Donderdag 05-01-2017: Druk en laat vanwege Tim’s TheaterLab, dus we aten spaghetti met tomatensaus en gebakken verse worst.
  • Vrijdag 06-01-2017: koud,hè? Dus maar eens een stamppot zuurkool gemaakt met uitgebakken spekjes en UNOX-rookworst.
  • Zaterdag 07-01-20167: klusjesdag, daarom simpel witte bonen in tomatensaus, en 2 schnitzelsoorten van de Lidl. (Niet echt lekker te noemen.)

Leave a Reply (with Facebook)

Copyright © 2017 - Geur van Maillard - All Rights Reserved.

Leave a Reply

2 Comments to “Wat we aten – weekmenu (01-2017)”