« «vorige«||»volgende» »

Wat we aten – weekmenu (02-2017)

Wat we aten – weekmenu (02-2017)
5 1 vote

Weekmenu 2017-02

Zo, 2e week gehaald. Zonder ziekenhuisopname. Inmiddels heb ik toch al een paar keer stamppotten gemaakt. (Heb nog geen recept voor hutspot geplaatst, zie ik nu.) Bij de foto’s zien jullie een oude foto van de mac-ham-kaas en van de Vinderhoutense boterham. Dit omdat ik er even niet aan gedacht had ze opnieuw te maken. 

Zaterdag begon ik al aan de voorbereidingen voor een klein, lokaal rijstttafeltje … Het gaat dus de goede kant op met de wens om weer achter de kachel te staan.

  • Zondag 08-01-2017: best lekker, 2 dagen stamppot. We gaan voor dag 3 – hutspot met een gehaktbal. Best lekker, maar had toch liever klapstuk i.p.v. gehaktbal.
  • Maandag 09-01-2017: Mannendag. Dorota nam kliekjes van gisteren mee voor haarzelf en de patiënt – wij aten bestelde pizza’s en garlic bread.
  • Dinsdag 10-01-2017: een AVG – gegratineerde aardappelschijfjes, worteltjes & doperwtjes en daarbij (voor mij) zeer kort gebakken rundertartaartjes.
  • Woensdag 11-01-2017: na debacle van 3 januari maar weer gewoon macaroni met ham en kaas.
  • Donderdag 12-01-2017: altijd woensdag en donderdag laat thuis en weinig keukentijd. Vandaag moesten we ook nog na TheaterLab (CKB) door naar een voorlichtingsavond inzake wetenschapsrichting VWO voor Tim. Dus thuis voor het zwemmen tomatensoep gegeten, in de auto naar ’t Rijks zoete melkbroodjes met ham & kaas. (Dat laatste smaakte een beetje vreemd – maar wel lekker.)
  • Vrijdag 13-01-2017: ik heb de laatste tijd vak zin in rundertartaartjes. Deze keer aten we ze met aardappeltjes & spruiten.
  • Zaterdag 14-01-20167: soort van Vinderhoutense boterham – oud brood belegd met opgebakken kliekje aardappelen & spruiten afgetopt met een gebakken ei …

Leave a Reply (with Facebook)

Copyright © 2017 - Geur van Maillard - All Rights Reserved.

Leave a Reply

One Comment to “Wat we aten – weekmenu (02-2017)”