« «vorige«||»volgende»

Wat we aten – weekmenu (03-2017)

Wat we aten – weekmenu (03-2017)
5 1 vote

Weekmenu 2017-03

OK, deze week kun je wel de witlof-week noemen. Dat krijg je als je de diepvries wat wil legen. Eigenlijk was zondag m’n drukste dag en daarna was het weer op voor deze week. De energie, bedoel ik. Alleen zaterdag kreeg ik wat inspiratie en verzon ik een soepje. De  meningen waren verdeeld, de ouders vonden het lekker, Tim weer niet …

.

  • Zondag 15-01-2017: Ik was gisteren al begonnen met de kleine rijsttafel thuis. Maar moest toch –voor mijn conditie– flink aan de bak. Maar daarna leverde ik wel een nasi goreng, sajoer boontjes, rendang, saté ajam, pindasaus, saté domba met ketjapsaus (blog volgt) en sambal goreng telor af …
  • Maandag 16-01-2017: nog doodmoe van gisteren – dat werd dus een TV-dinner van witlof met ham & kaas.
  • Dinsdag 17-01-2017: OK, dat was niet vies, dus ik ruimde nòg een TV-dinner van witlof op, uit de diepvries.
  • Woensdag 18-01-2017: na de training Reddingsbrigade maakte ik een snelle hap van prefab ravioli (gevuld met kaas of prosciutto), tomatensaus en wat plakjes verse prosciutto op de bordrand. Simpel maar lekker.
  • Donderdag 19-01-2017: wou nu na die TV-dinners wel eens verse witlof eten. Met een kaassausje. Daarbij aten we gegratineerde aardappelschijfjes en ikzelf nog 2 tartaartjes.
  • Vrijdag 20-01-2017: kliekje witlof (4e keer al deze week!) en wat worteltjes, gehaktballen en wat pommes duchesses die ik nog had liggen.
  • Zaterdag 21-01-20167: ik had ineens een idee om een selderie-vermicellisoep te maken, op basis van kippenbouillon. Smaakte redelijk. Erbij aten we broodjes vleeswaar.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply (with Facebook)

Copyright © 2017 - Geur van Maillard - All Rights Reserved.

Leave a Reply

One Comment to “Wat we aten – weekmenu (03-2017)”