About me

About me
4 1 vote

Werkzaam als part-time tandarts. Dit ten gevolge van ernstige ziekte van Crohn.
Daarom ook zeer geïnteresseerd in (lekker) eten. Ik kan genieten van het koken van de maaltijd zelf, voor mijn gezin.
(Vrouw Dorota, die als verpleegster in de thuiszorg werkt en ons zoontje Tim, geboren in 2005)

Veel (ziek) thuis (of ziekehuis), waarbij ik me dan maar bezig hou met lezen van blogs en artikelen over eten, voedsel, het volgen & schrijven met ‘Fellow ‘Foodies‘ via Bloglovin, Twitter en Facebook.
Na jaren lezen dan hier nu mijn poging om te bloggen …

Saté-liefhebber …

En waarom de titel “Geur van Maillard“?

Nu kunt u op WikiPedia wel nalezen wat de Maillardreactie is. Maar mij gaat het eigenlijk om de geur die hierbij vrij komt. Een geur die eetlustopwekkend is, denk maar aan de ochtendgeuren van koffiezetten met vers gebrande bonen of het spek dat gebakken wordt bij de eitjes …

Gebakken spek

Gebakken spek


Badger Facebook Page Geur van Maillard


Leave a Reply

One Comment to “About me”